ROERMOND - Op zondagavond 24 januari was het rond het ingaan van de avondklok op meerdere plekken in Limburg onrustig, zo ook in Roermond. Van een aantal incidenten die toen hebben plaatsgevonden is beeldmateriaal veilig gesteld. Dat beeldmateriaal wordt vrijgegeven om zo te komen tot de identiteit van de betrokken verdachten. Dit om te komen tot de identiteit van de verdachten en zo te kunnen doorstappen naar het opsporen en vervolgen van diegene die verantwoordelijk zijn voor de strafbare feiten die 24 januari gepleegd zijn.

We houden 17 mensen verantwoordelijk voor het plegen van vernielingen en openlijke geweldpleging. Bekijkt het beeldmateriaal van de verdachten onderstaand goed door. Elke verdachte is voorzien van een eigen nummer. Dit nummer kan als referentie gebruikt worden bij het delen van informatie. De code begint met de afkorting van de politie-eenheid, daarna volgt het NN-nummer van de verdachte en als laatste de dag waarop de strafbare feiten gepleegd zijn. (Her)kent u verdachten of heeft u meer informatie?

Deel dit dan via 0800-6070, via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Indien deze oproep niet leidt tot de identiteit van de verdachten, worden de beelden binnenkort in het televisieprogramma Opsporing Verzocht gedeeld.