ROERMOND - In het onderzoek naar straatroof donderdagavond op de Kasteel Hornstraat roept de politie getuigen op om zich te melden.


Rond 20.15 uur werd het slachtoffer ter hoogte van de daar gelegen apotheek op straat aangesproken door de verdachte. Deze mishandelde hem en nam vervolgens spullen van het slachtoffer weg. De verdachte is met de gestolen goederen weggefiets in de richting van de Donderbergweg / Venusstraat.

Signalement
Door de politie is via Burgernet een oproep gedaan om mee uit te kijken naar de verdachte. Het gaat om een blanke jongen van ongeveer 15 jaar met een blauwe trainingsbroek, zwarte regenjas (merk Northface) en hij droeg groene voetbalschoenen van het merk Nike. De verdachte is er vandoor gegaan op een fiets.

Iets gezien?
Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen met ons via 0900 – 8844. Woont u in de buurt en heeft bewakingsbeelden waarop verdachte te zien is? Deel deze dan via onderstaande tipformulier. U kunt informatie of meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).