NEDERWEERT - Zaterdagavond werden via een SpeurMee-video beelden vrijgegeven van de nog niet-geïdentificeerde vrouw die dinsdagochtend 28 september in het kanaal bij Nederweert werd gevonden. In de video werden beelden van de vrouw en van haar gelnagels (die in opvallende tinten gelakt waren) gedeeld. Dat leverde diverse reacties op.


De oproep werd overgenomen door lokale media en gedeeld. Dat leverde tips op over de mogelijke identiteit van de vrouw, daarnaast werd er mee nagedacht over mogelijke onderzoeksrichtingen. Deze nieuwe informatie en tips worden op dit moment verder onderzocht. Op dit moment lijkt het nog niet geleid te hebben tot de identiteit van de overleden vrouw. Toch bedankt de politie eenieder voor het meedenken en roept op vooral te blijven meedenken!

Omdat niet uitgesloten kan worden dat de vrouw uit andere provincies dan Limburg afkomstig is, is besloten een oproep te doen op nationale televisie. Dit zal vanavond bij het programma Opsporing Verzocht plaatsvinden. Daar worden wederom de beelden van de vrouw gedeeld en eenieder gevraagd mee te denken. Opsporing Verzocht wordt vanavond om 21:20 uur op NPO1 uitgezonden.