Zeer lichte bewolking4.6 ℃

A&A Beauty and Care in Roggel

A&A Beauty and Care

Sinds 2010 is Annemieke gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In de salon werkt ze met de producten van het Spaanse merk Skeyndor. Dit merk heeft voor ieder huidtype een geschikte productlijn.

Ook kunt u bij A&A Beauty and Care terecht voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Annemieke werkt met de Bowie IPL, een veilige techniek, die het mogelijk maakt om een temperatuur van 70 graden in de haarfolikel te krijgen, waardoor deze afsterft. De huid word door het licht niet beschadigd. Tijdens een intake gesprek wordt aan u alles uitgelegd en vinden er enkele proefflitsen plaats. Na 2 weken kunnen we zien of u een reactie heeft gehad op de behandeling. Vervolgens kunnen de behandelingen van start gaan om de haren definitief te verwijderen. Nooit meer scheren of harsen!

Heeft u ook een speciale gelegenheid waar u graag wilt stralen? Met de ICurl zorgt Annemieke er voor dat uw wimpers wekenlang mooi gekruld blijven. Uw wimpers lijken langer zonder wimperextensions. Na een relatief korte behandeling van 20 minuten bent u verzekerd van een perfecte oog opslag!

Ook voor coaching en advies over een gezond leefpatroon staat Annemieke voor u klaar. Met het afslankconcept ‘Powerslim’ kunt u op een gezonde manier 6 tot 9 kilo per maand verliezen. Wat uniek is aan deze methode, is dat de producten rijk zijn aan eiwitten, en zeer beperkt aan suikers en vetten. Power Slim gaat om meer dan alleen afvallen. Mensen die het programma volgen, krijgen een ander figuur zonder hun spiermassa te verliezen, raken met weinig moeite gewicht kwijt en gaan een ander, gezonder leefpatroon volgen. Zonder hongergevoel! Annemieke is sinds december 2012 ‘gecertificeerd Power Slim Voedingscoach’.

Foto's van A&A Beauty and Care

A&A Beauty and Care image 1
A&A Beauty and Care image 2

Zoek een bedrijf in Roermond:

Adres
Markt 6
6088 BP  Roggel
Telefoon
06 48181374
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over A&A Beauty and Care. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map