ROERMOND - Op woensdag 25 augustus organiseert Stichting Limburg Oet de Drup een benefietavond om de gedupeerden van het hoogwater een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor Limburgse ondernemers, die schade hebben opgelopen.

Programma
Het multimediale evenement vindt plaats in het Kuurpark bij Holland Casino Valkenburg van 19:00 tot 00:00 uur. Diverse Limburgse artiesten zoals Beppie Kraft, de Janse Bagge bend en dj duo Lucas & Steve zijn aanwezig. Het volledige programma is terug te vinden op de website www.limburgoetdedrup.nl.

Kaarten bestellen
Kaarten kosten 20 euro en zijn te bestellen via www.limburgoetdedrup.nl, zolang de voorraad strekt. Gezien de huidige coronamaatregelen kunnen slechts 1.500 mensen live aanwezig zijn.Het is van belang dat u op locatie kunt aantonen dat u volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus of maximaal 48 uur voor aanvang van het evenement negatief bent getest. Indien u op de dag zelf klachten heeft kunt u helaas niet deelnemen.

Volg de livestream
Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn is er woensdagavond een livestream beschikbaar via de website: live.limburgoetdedrup.nl

Uw donatie
Via de website www.limburgoetdedrup.nl kunt u online een vrijwillige donatie doen.