ROERMOND - Bij Sportservice Roermond tellen we de dagen af tot 1 september 2021. Dan bestaan wij namelijk 20 jaar en om dat te vieren lanceren we die dag iets nieuws, de Sjportiefestasie! Een 20-20-20 UITDAGING.


Beleef – beweeg - bereik

In 3 periodes van 20 dagen organiseren we in samenwerking met verschillende partners activiteiten in het kader van een gezonde leefstijl, ontmoeten en samenzijn en het uiteindelijk ontdekken en verleggen van grenzen.

Elke periode staat een ander thema centraal met activiteiten die daarbij aansluiten. Deze worden allemaal verzorgd door gespecialiseerde aanbieders. De drie thema's zijn:

  • Frisse start
  • Ontmoeten
  • Weerbaarheid

Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met wandel- en hardloopactiviteiten. Ook als je op zoek bent naar handvaten op het gebied van gezonde voeding is de Sjportiefestasie iets voor jou.

Doe gratis mee!

Meer informatie over de 3 periodes is te vinden op de website van Sportservice. Deelname aan de activiteiten tijdens de Sjportiefestasie is geheel gratis, maar inschrijving is wel verplicht. Dit kan via de website van Sportservice www.roermondsport.nl