ROERMOND - In twee weekenden in september wordt er aan de brugdekken van de Koninginnelaan over de A73 bij Roermond gewerkt. Het eerste weekend is van 18 - 21 september en het tweede weekend van 25 - 28 september. Tijdens deze werkzaamheden is de N570 vanaf de kruising met de Sint Wirosingel tot en met de kruisingen ter hoogte van de A73 gefaseerd afgesloten voor verkeer. KWS Infra Eindhoven voert dan asfaltonderhoud uit in opdracht van Provincie Limburg.


De werkzaamheden worden in twee weekenden uitgevoerd, van vrijdag 18 september 19:00 uur tot maandag 21 september 06:00 uur. En van vrijdag 25 september 19:00 uur tot maandag 28 september 06:00 uur. Overdag kan het verkeer de werkzaamheden passeren en is het ook mogelijk om gebruik te maken van de op- en afritten van de A73. In beide weekenden is in de nacht van zaterdag op zondag (van 21:00 uur tot 08:00 uur) één kruisingsvlak met de A73 afgesloten voor verkeer.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid via de Heinsbergerweg/Bredeweg, Maastrichterweg en de Sint Wirosingel. Beide uitvoeringsweekenden zijn onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden vertragen of op een later moment ingepland worden.

Heeft u vragen, stel ze gerust! Hiervoor kunt u contact opnemen via onderhoudlimburg@kws.nl.