ROERMOND - Rotary Nederland bestaat 100 jaar. Voor deze gelegenheid is een estafette per bakfiets opgezet die alle 500 clubs met elkaar verbindt. Elke club bedenkt een actie als de estafettebakfiets arriveert. Bij Rotary Roermond en Rotaryclub Roermond Maas en Roer was dit op vrijdag 15 september. De opbrengst van hun Cuypers muziektheaterarrangement was bestemd voor de Stichting Leergeld Roermond e.o. Bestuurslid Gert-Jan van Walsum nam verheugd de cheque van € 4.500 in ontvangst.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de jubileumactie? Zie https://www.rotary.nl/100/ Contact met Rotary Roermond en Rotaryclub Roermond Maas en Roer

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Roermond maar ook ver daarbuiten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.
Interesse in een Rotarylidmaatschap?

Kijk dan hier: https://www.rotary.nl/nalatenschap/lidmaatschap/ll/