HERTEN - De voorbereidingen voor de opening van Albert Heijn Jan Linders Herten zijn begonnen. De winkel sluit vrijdag 17 november om 13:00 uur tijdelijk voor de verbouwing. "We openen als Albert Heijn Jan Linders op maandag 4 december om 14:00 uur", vertelt supermarktmanager Anja Vroegop. "Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster."


Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn aan de Godsweerdersingel 74 en de Albert Heijn XL aan de Schaarbroekerweg 14, beide in Roermond.

Zoals bekend werken Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn samen, waarbij het familiebedrijf Jan Linders nu franchiseondernemer is van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.