ROERMOND - De Albert Heijn XL Retailpark wordt compleet vernieuwd. De ingrijpende verbouwing start zondag 18 februari om 18:00 uur met de tijdelijke sluiting van de winkel. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 7 maart om 11:00 uur. "Je weet dan niet wat je ziet! Onze supermarkt wordt hypermodern en lekker ruim van opzet", vertelt supermarktmanager Martijn Braam. "Ook krijgen we een groter versaanbod."

Iedereen is van harte welkom om de opening mee te vieren. Er is heerlijke koffie van de barista en de bekende hamster zal er ook bij zijn. In de winkel zijn extra proeverijen en de eerste 500 klanten krijgen een pakje stroopwafels.

Heel veel vers

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Dankzij de nieuwe inrichting komen er brede paden en ruime afdelingen. Op het versplein vind je straks behalve heel veel groente en fruit ook een groot aantal gemakkelijke en verse maaltijden. Dat aanbod is uitgebreid en heeft een nieuwe, opvallende opstelling in het begin van het versplein. Met deze gemaksoplossingen zijn kwaliteit, gezondheid, snelheid en variatie voor iedereen binnen handbereik. Martijn Braam: "Van zelf koken, tot volledig vers klaargemaakte maaltijden, voor een persoon of het hele gezin."

Voor alle momenten

De sushibar wordt uitgebreid met poké bowl en streetfood uit onder andere Thailand, Vietnam en Indonesië. Ook zullen er meer biologische producten en vega(n) zijn. Voor alle momenten is er straks een aanbod in de winkel, ook voor als je bijvoorbeeld onderweg bent. Zo zijn er smoothies, belegde broodjes en sandwiches. Bij de Dopper Water Tap kun je je eigen fles met fris drinkwater vullen. Het speciale assortiment voor de Duitse klanten, met onder andere verschillende soorten Duitse koffie, is uiteraard in de vernieuwde winkel verkrijgbaar.

Welkom

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Godsweerdersingel 74 (Roermond), Groene Kruisstraat 8 (Herten), Linsenhof 5 (Haelen), Craenberglaan 13 (Herkenbosch), Markt 26 (Melick) en Pater Claretstraat 1 (Reuver). Vanaf 7 maart staat het team van de Albert Heijn XL weer klaar om iedereen te verwelkomen in de vernieuwde winkel. "We kijken er naar uit om klanten onze XL te laten zien en zijn benieuwd naar hun reacties", aldus de supermarktmanager.