ROERMOND - Jumbo Supermarkten opent op 6 december om 09:00 uur de deuren van haar nieuwe winkel in Winkelcentrum Donderberg in Roermond. Het is daarmee de tweede Jumbo in de stad. Inwoners van Roermond hebben hier straks keuze uit een gevarieerd en uitgebreid assortiment en zullen profiteren van de succesvolle Jumbo formule: een unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro's goedkoper.

Filiaalmanager Alex van der Schaaf is trots op de nieuwe winkel en kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen: "Het is mooi om samen met het vertrouwde winkelteam onze klanten uit Roermond en omgeving kennis te laten maken met de formule van Jumbo, waarbij het uitdragen van de 7 Zekerheden centraal staat. Deze 7 beloften, zoals 'Vers is echt vers' en 'Service met een glimlach', staan volledig in het teken van de klant. De winkel telt 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte en men kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment, waarin vers een grote rol speelt."

Aandacht voor vers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment en heeft een mooi aanbod van verse producten. In de verskeuken van de winkel worden bijvoorbeeld verse pizza's om thuis af te bakken en vers belegde broodjes bereid. Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk hierbij aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Fotocredits: Yasmin Hargreaves

Duurzame ontwikkelingen

In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, wordt er bij de bouw van nieuwe winkels rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo wordt deze Jumbo volledig gasloos.

Parkeren en openingsactie

Het winkelcentrum waar de Jumbo is gevestigd heeft een openbare parkeerplaats waar men gratis kan parkeren. Op de openingsdag ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijk gebakken appeltaart, zolang de voorraad strekt.

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op jobs.jumbo.com.