ROERMOND - Ren mee voor de fun en voor het goede doel. Georganiseerd door de Rotaryclub Roermond Maas en Roer staat degezelligste funrun gepland op zondag 11 december vanaf 12.00 uur.


Trek een Santa pak aan en ren, loop, dans, hos of huppel mee met honderdenandere Santa's door de binnenstad van Roermond.

Kom met je vrienden, sportteam, collega's, vastelaovend groep en familie enloop mee en geniet samen van een winterse zondagmiddag in Roermond!

Wat gaan we doen
Na een gezamenlijke warming-up olv een DJ op het Munsterplein starten deSantaRunners hun run al wandelend, rennend, dansend of huppelend langshet prachtig verlichte parcours door de binnenstad van Roermond. De sfeer is fantastisch en de stad kleurt prachtig rood met rennende en dansende Santa's. Meedoen staat garant voor een portie gezelligheid.

Gezellige ambiance
Samen met de horeca zorgen we voor een gezellige ambiance op hetMunsterplein. Muziekje, drankje en verschillende activiteiten maken dezemiddag tot een SantaRun die je niet wilt missen.

Voor het goede doel
Daarnaast doe je goed. Je rent mee voor het goede doel.Sponsoring: Natuurlijk zijn sponsoren van harte welkom! Vraag naar demogelijkheden om jouw bedrijf in the picture te zetten tijdens dit grootseevenement In Roermond! https://roermond.rotarysantarun.nl/sponsoren/
Aanmelden: Google "Santa Run Roermond" en klik de knop aanmelden

Programma
Vanaf 12.00u worden de kerstpakken uitgedeeld op het Munsterplein. Om13.00u gaan we van start over een parcours van 2,5 kilometer door debinnenstad van Roermond. We komen na afloop weer samen op hetMunsterplein.

Wil je meer informatie of direct inschrijven?
https://roermond.rotarysantarun.nl/