ROERMOND - Van februari tot en met mei 2022 speelt de voorstelling Robin Hood (4+) van Theater Gnaffel opnieuw in de Nederlandse theaters. Zondag 27 maart om 15.00 uur is Robin Hood te zien in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Een muzikaal poppenspel met muziek van Herman van Veen.

Prins van de bossen

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood: Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden. En onze held Robin steelt van de rijken om de armen te helpen. Robin Hood is eerlijk en goed. Prins Jan bakt er niets van. En Marian? Zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? En wat is nou eerlijk?

Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood, maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Een verhaal waar goed niet alleen goed is en slecht niet alleen slecht. Theaterkrant schreef over de voorstelling: “Robin Hood zit zo boordevol grapjes en verrassende wendingen dat het een feestje wordt voor jong én oud”.

Kaartverkoop

Kaarten (à 11 euro) voor zondag 27 maart zijn te bestellen via de website van ECI Cultuurfabriek.

Credits

Regie: Job Raaijmakers
Tekst: Mark Haayema
Spel: Job Raaijmakers, Markoesa Hamer, Karlijn Koel
Vormgeving: Marieke van Veen
Poppen: Elout Hol
Kostuums: Dorien de Jonge
Lichtontwerp: Berry Claassen
Muziek: Herman van Veen en Henk van der Schalk
Dramaturgie: Rob Vriens
Regieassistent en educatie: Valerie van de Ridder
Techniek: Valentijn van der Mieden

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.gnaffel.nl

Theater Gnaffel

Theater Gnaffel maakt voorstellingen met levensechte poppen voor jong en oud. In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties worden kinderen en volwassenen meegenomen naar een andere werkelijkheid. De voorstellingen zijn verrassend, vol humor, zonder oordeel. Voorstellingen voor kleine helden die groots zijn.