ROERMOND - Onder grote belangstelling ging vandaag de Albert Heijn XL Retailpark in Roermond na een flinke verbouwing weer open. In de winkel vind je nu nog meer verse producten en nieuwe foodconcepten. Zo biedt de sushibar voortaan ter plekke gemaakte poké bowls en streetfood uit Vietnam, Thailand en Indonesië. Supermarktmanager Martijn Braam: "De opening was een gezellig feest. Klanten kijken bij ons hun ogen uit. Ze zijn onder de indruk van al het nieuwe in onze XL."

Vlak voor de verbouwing heeft Albert Heijn XL Retailpark de overgebleven voorraad vers en diepvries gedoneerd aan Voedselbank Midden-Limburg. Deze organisatie kon twee bestelbussen vol met producten meenemen. "Weggooien is natuurlijk zonde. We vinden het fijn om op deze wijze dit goede doel extra te kunnen ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn XL Retailpark aan de Schaarbroekerweg 14 in Roermond is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 9:00 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.