ROERMOND - De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Ja, dat vonden wij ook. Daarom is er nu De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial.
Het voorkomt niet de gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk.

“De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial” is de snelste, goedkoopste en meest relativerende reis naar een ultiem kerstgevoel. De cabaretkerstvoorstelling is zowel hilarisch, als ontroerend als absurd.

Op donderdag 21 december komt het cabarettrio naar de ECI Cultuurfabriek in Roermond

Un Dos Stress heet het cabaretgezelschap van Remy Evers (1992), Marco Lopes (1985) en Thijs van de Meeberg (1988). Zij leerde elkaar kennen aan de Koningstheateracademie, de kleinkunstopleiding die huist in ’s-Hertogenbosch. De opleiding heeft inmiddels veel cabarettalenten naar de top geholpen: Katinka Polderman, Pieter Derks en Leo Alkemade, zij studeerde er allemaal. En de mannen van Un Dos Stress dus ook.

De jongens schakelen in een ongekend tempo van scène naar scène en werkelijk alles komt voorbij: De Top2000, gezellig gourmetten, All you need is love, Scrooge, Oliver Twist en natuurlijk het kerstverhaal... maar dan allemaal net even of totaal anders. Grappig is het zeker.

Wat Robin Hood met kerst te maken heeft? Tja dat ziet u in “De Grote Un Dos Stress grote Kerstspecial”

Als de feestdagen achter de rug zijn pakken de mannen hun solovoorstellingen weer op, dus neme het er van nu deze jongens samen op pad zijn.
Na het zien van dit kerstspektakel zullen de feestdagen nooit meer hetzelfde zijn. Komt alle ‘tzamen, want… met kerst mag niemand alleen zijn.

Donderdag 21 december 2023
ECI Cultuurfabriek, Roermond
20.00 uur / €19,00
www.undosstress.nl