ROERMOND - Welkom in de nieuwe wereld van Xenos aan de Schaarbroekerweg nummer 16 in Roermond. In Roermond Retailpark wordt op 24 maart weer een gezellige winkel van Xenos geopend.

Winkelmanager Daniëlle van Opbergen en haar team ontvangen je graag hartelijk in hun kleurrijke nieuwe winkel. Hier kan je van alles vinden op het gebied van wonen en tafelen, food, feest en hobby. ‘Als je je huis weer net even anders in wil richten of van een bijzondere gelegenheid echt een feestje wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres, aldus Daniëlle.

Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland en maakt dat in Roermond weer helemaal waar. Van 7 tot 23 maart heeft een grote groep enthousiaste medewerkers enorm hard gewerkt om het pand om te toveren tot nieuwe Xenos wereld. Lage stellingen en een duidelijke routing zorgen voor een overzichtelijke winkel, ja zelfs de muziek past echt bij Xenos. Meer verklappen ze niet, anders is de verrassing er al vanaf! Belangrijk is dat de klant zich direct thuis voelt bij Xenos, makkelijk kan vinden waarvoor ze komt én bij ieder bezoek verrassende nieuwe producten tegenkomt.

‘Waarom klanten hier graag zullen shoppen? Nou, dat is logisch’, aldus Stan, een van de verkoopmedewerkers uit het team. ‘We hebben iedere twee weken een folder met nieuwe producten en leuke aanbiedingen voor zeer scherpe prijzen. Dat vinden mensen aantrekkelijk. Verder denk ik dat mensen komen omdat je hier leuke cadeautjes kan vinden, voor jezelf of iemand anders. En ons foodassortiment niet te vergeten, met zijn bijzondere ingrediënten waarmee je een heerlijke maaltijd uit een van de wereldkeukens op tafel zet.’

Kom snel langs vanaf 24 maart, laat je verrassen en profiteer van de speciale openingsaanbiedingen.