ROERMOND - Op zaterdag 25 maart as organiseert Het Forum in Roermond een spectaculaire dinnershow. De mede organisatie is in handen van het Hilversumse TV productiebedrijf Pakkend Media. Dit bedrijf staat bekend om haar vele televisie programma's op RTL4. "Wij zijn er trots op dat we samen met Pakkend Media deze fantastische dinnershow op onze locatie kunnen organiseren “aldus de eigenaar van Het Forum Roermond.

Tijdens het culinaire 4 gangen diner, dat verzorgd wordt door gerenommeerd cateringbedrijf Ria Joosten Catering & Evenementen, genieten de bezoekers van een wervelende show van dé all-round entertainment band uit het Gooi SONNY’s INC. Entertainer Sonny bekend van de succesvolle dinnershows in Studio 21 en The Harbourclub, is een ware sensatie! Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig, luistert u deze avond naar vele herkenbare hits met onder andere de fantastische funky grooves van Earth Wind and Fire, de aanstekelijke ritmes van Kool and The Gang en de swingende latin beats van de Miami Sound Machine, deze avond heeft het helemaal!

Speciale act voor deze avond is de immens populaire 'Elvis Presley Show’. Waan je in de Las Vagas show's uit de jaren '70 met de top hits van The King. “Onze Elvis” trad eerder op in Hollywood, Miami, Curaçao en op Cuba! De presentatie wordt gedaan door Michael Bakker, presentator van het RTL4 programma 'Life Is Beautiful'.

Informatie en kaarten voor deze exclusieve Dinnershow in Het Forum Roermond vindt u op www.dinnershowroermond.nl