Een nieuw huis kopen, je eigen huis verkopen. Wat doe je nu als eerste? Emile van CLIQ makelaars: “Die vraag krijgen we vaak en valt of staat natuurlijk in de eerste plaats met je financiële situatie. Kan je aankopen terwijl je je eigen huis nog niet verkocht hebt, of moet je eerst verkopen”. Als je dat hebt uitgezocht is het wellicht fijn om een makelaar in te schakelen. Emile: “Wij begeleiden onze klanten van A tot Z en dan bedoelen we van verkoop van de eigen woning tot aankoop van de nieuwe woning”. Niemand zit erop te wachten om maandenlang twee huizen te hebben of in een hele korte periode te moeten verhuizen. Het afstemmen van deze stappen is wat wij voor je kunnen regelen. De overdrachtsdatum is namelijk één van de zaken waarover je onderhandelt.


Wat veel klanten niet weten, is dat je verkoopmakelaar ook je aankoopmakelaar mag zijn. Mocht je makelaar een woning in zijn bestand hebben die je interessant vindt, is dit de enige unieke situatie waarin hij of zij je niet kan bijstaan. Emile: “In dat bijzondere geval koppelen we je aan een collega-makelaar die onder dezelfde condities het aankoopadvies geeft”. Zo blijven we de kwaliteit behouden en werken we ook netjes conform de NVM voorwaarden.

Momenteel werken we met een speciale combi-deal die verkoop en aankoop koppelt en je een interessant voordeel biedt. We vertellen er graag van alles over aan je bij ons op kantoor of in je woning.

https://www.cliqmakelaars.nl/